2010. július 8., csütörtök

19 tündérkéz alkotta









8 megjegyzés:

Saci írta...

Nagyon ügyesek voltak ezek a tündérkezek!:-) A lánykám irigykedve megjegyezte, hogy ő is szeretne ilyet varrni! Pont a héten volt kézműves táborban, de ilyet nem készítettek. Szabad lemásolni? :-) További alkotásokban gazdag nyarat!

Tímel írta...

Micsoda színorgia!!!

Bea írta...

Ügyesek voltatok.

sesame írta...

Nagyon ügyes gyerkőcök! Először azt hittem megtanítottad őket horgolni(!) ( a blogfrissítésekben csak kis képek jelennek meg, de aztán láttam,hogy filc :)Nagyon szépen varrnak, némelyik jobban mint én :) Én olyan kacskaringós vonalban varrok,ahogy egy részeg biciklis megy húsvét hétfőn a jó kis házi pálinka után, hiába húzom meg előre a vonalat :)Néha még az öltések helyét is bepontozom, lemérem centire, na akkor kb ugyan akkorák..De ehhez túl sok türelem kell, varrógép meg nincs, és használni se tudnám :)Szóval maradnak a drótok :)

Silerika írta...

Jaj, de sok ügyes kezecske!! Imádom ezeket a madárkákat!! Az én kis "túramanóim" is hasonlókat varrtak (köszönet érte neked), de ezek a filckorongok is szuper ötletesek! :o))

Feszter írta...

Nagyon beszédes képek, jó nap lehetett. Hogy érezted magad?

Hunszil írta...

Biztos feltöltöttél, na meg jól elfáradtál DE Szerintem megérte. Csudaügyesek voltatok :) A művek meg egyszerűen csodásak :)

Colette írta...

Sasa: nagyon aranyos vagy, a lánykák bizton megengedik, hogy inspirálódjatok:-) Nekem ettől a "másolni" szótól elszorul a torkom:-(

Tímel: micsoda helyénvaló kifejezés:-) Köszönjük!

Bea: köszi:-)

sesame: mi meg drótozni nem tudunk:-)

Silerika: a madárkák ötlete nálad jutott ismét az eszembe, így nekem van köszönnivalóm:-)

Kökörcsin: a következő bejegyzésbe a válaszom:-)

Hunszil: Te már csak tudod, de nekem ez az érzés még új:-)

Rendszeres olvasók

Számláló