2009. január 5., hétfő

Borospince

Elkezdődött egy újabb év. Úgy érzem az ünnepek alatt sikerült feltöltődni, no meg lelassulni is.
A mai reggel különösen nehezen indult, mert még a hétvégi programjaimat nem sikerült kipihennem. A családon kívül barátokra, régnemlátott osztálytársakra is jutott idő, kellemes együttlétünk egyik epizódját örökítettem meg képekben. Ha egy kicsit homályosra sikeredtek, az azért van, mert a finom borok mámorától remegett a kezem - szeretem a jó borokat.
Holnap már komolyabb témával jelentkezem. A színekről gyűjtöttem infókat a pihenő időben, s azt találtam ki, hogy a 2009-es évet szenteljük a színek tanulmányozására. Lesz elméleti, misztikus, gyakorlatias és minden egyéb okfejtés, s benneteket is kérlek, hogy legyetek a munkának aktív részesei. Majd próbálok játékokat kitalálni, amitől az elméleteket változatossá tehetjük, no meg varrunk is majd minden félét, de a színeket mindig kivesézzük.
Boldogasszony havában járunk, de a csillagok szerint a bak havában, ezért az első színünk, amiről írni fogok a tiszta kék szín lesz. Így hónapról hónapra végigjárhatjuk a tizenkét színt.
" Vegyük tehát sorra ránk zuhogó jelenlétüket bennünk és Földünkön a természetben s az egész világmindenségben" ( Szepes Mária)

Sárkánylyuk Pincészet / Nyúl /

3 megjegyzés:

b_ildikó írta...

Kíváncsian várom! :-)))
És olyan jó, hogy ennyi energiád van még a "köz"-re is!
Írnék mélt neked de nem tudom a címed:-(( - még a 3 színünkkel kapcsolatban, mostanra jutottam odáig...)

Colette írta...

Kedves Ildikó, valami történt a kis borítékkal az oldalsávban, mert nekem sem működik. ludvigpontnicolettekukacgyorpontnet az e-mail címem, írj nyugodtan.

Julcsi írta...

Éppen a napokban gondoltam rád. Kicsi Verám ugyanis egyfolytában a kék holmikat veszi a szájába: kék kréta, kék nyomda, kék filctoll. Bármelyiket vehetné, de ő kiválasztja a kéket. Lehet, ilyen korban nincs még jelentősége, de elgondolkodtatott és most éppen a kéket említetted:-)

Rendszeres olvasók

Számláló