2009. január 17., szombat

Táskábavaló apróságok

Állítom nektek, hogy lassan kevesebb időmbe kerül egy nesszeszer elkészítése, mint a róla szóló fotók, kollázs , dokumentálás, boltba felhelyezés ,stb. Születhettem volna egy tíz évvel később, s akkor talán nem állna tőlem ennyira távol ez az internetes világ. Még szerencse, hogy a képek arról nem beszélnek, hogy mennyi .... hagyja el a számat. Sokszor az egész családot kiküldöm, hogy ne lássák a szerencsétlenkedésemet. Ez van, barátkozom vele, de vannak rosszabb napjaim. Az igazság az, hogy a decemberi vírus óta, semmi nem működik úgy, ahogy azt előtte megszoktam.

Elkészültek a múlt évben készült táska kollekcióimhoz a belevalók ( nesszeszer, mobiltok, zsepitartó, irattartó, stb.). Nagyon szerettem volna egyidőben varrni őket, de sehogy sem jött össze. Karácsony előtt mindig nagyon sok a munka, így örültem, ha a táskákat tudtam teljesíteni. A többi színnel is jövök még, de előbb még ki kell békülnöm a számítógépemmel, és megbeszélni vele, ha lehet feleslegesen ne bosszatsuk egymást. Szerintetek, menni fog???


Posted by Picasa

16 megjegyzés:

Bea írta...

Ó,Colette, ezek csodaszépek!

Csilla böködéje írta...

Colette ezek gyönyörűek. Nagyon szeretek Nálad nézelődni.:-)

Zsukka írta...

Gyönyörűségesek! :-) Csak ámulok azon is, hogy mennyire precíz munkák!

leda írta...

Gyönyörűségek!

katafolt írta...

Szépek,az én színeim...a gépnek lelke van,néha meg kell simogatni.
Tegnap elszöktem ide kicsit a varrás elől,tudod mit írt ki a pimasz az első szóellenőrzésnél ? workin

Csigi írta...

Nagyon tetszenek!! Engem is kikészít a gépem néha, olyankor inkább hagyom egy darabig

Szera írta...

NAGYON-NAGYON TETSZENEK!!!

csutkababa írta...

A sok-sok szépség mellett, mindig az egyensúlyt is érzem a munkáidban.
Nekem nagyon tetszik az, hogy sosoem használsz több díszítést, mint amennyit az adott darab elbír.

Bea írta...

Nagyon szépek a munkáid, Colette! Egyszerűek, de nagyon jól el/ki vannak "találva".
Nekem mondta már a férjem, hogy elmehetne mellettem főállású szám.gép karbantartónak. Mindenhez nem érthetünk.

szarvasmici írta...

Szia Colette!
Már a Meskán is Te voltál az első (és talán az egyetlen), akinél elámultam, hogy milyen hihetetlenül precíz, harmonikus, és tökéletes munkákat látok. A fotóidról is ez sugárzik, hozzáillő, természetes háttér, a képkivágás pontos elhelyezése, tökéletes beállítás. A termékek kínálják magukat. A kollázsokat pedig gyakorlott szakemberek sem csinálják meg szebben. Szóval ha olykor vitázol is a gépeddel, az eredmény önmagáért beszél.
Szép napot!

zazálea írta...

Neked minden megy, Colette... :o)))

enigma írta...

gyönyörűek...

btrudy írta...

Nagyon szépek a munkáid, a színvilágod hozzám is közelálló.

Abile írta...

Aki ennyi csodát képes varrni sok-sok türelemmel... szerintem annak nagyon hamar fog menni a számítógéppel barátkozás is. Az eredmény önmagáért beszél!

colette írta...

Köszönöm a sok-sok kedves szót, mindjárt belém költözött a béke, ahogy olvastalak benneteket. A számítógépelésbe meg majd belejövök, ha nem is fog olyan könnyen menni, mint a varrás...

Eszter írta...

Szia Colette!

Szeretem, ha egy alkotó különleges, egyéni stílusa van. A Meskán, ha a szemezgetőt, vagy az újonnan feltöltött műveket nézem, mindig kiszúrom melyik Colette alkotás. Szerintem az nagyon nagy erény ha valaki képes saját stílust kialakítani. Neked sikerült. Gratulálok hozzá! : Eszter

Rendszeres olvasók

Számláló