2008. október 5., vasárnap

Nosztalgiázás

Tegnap este egy nagy doboznyi papírkép került elő, az elmúlt 15 évben varrt dolgokról, kiállításokról, bemutatókról. Válogatás közben néha még a könnyeim is kijöttek. Olyan szentimentális vagyok, mintha most ünnepelném a sokadik x szülinapom, közben még negyven sem vagyok.
Elhatároztam, hogy időt kell szánnom ezeknek a fotóknak a dokumentálására, és amit lehet digitalizálnom kell, mert ma már a papírkép kezd olyan válni, mint a bakelit lemez...
Haladnunk kell a korral, ez van.








7 megjegyzés:

Monika írta...

Hú,mennyi gyönyörűség!!!!!
Colette! beszélj egy jó fotóssal,mert a Cd-re írt fotók szintén nem hosszú életűek sajnos. A régi fotók meg több száz évig is remekek.

Princi írta...

Akkor hasonlóan töltöttük az estét, nekem a gyerekruha terveim kerültek elő. Csodaszépek a ruháid, jó lenne közelebbről is megcsodálni a részleteket! A CD-k tényleg nem megbízhatók? Ez nekem új...

panyizsuzsi írta...

Te aztán termékeny vagy! Én is dokumentálok mindent, van, hogy egy régi munkám lesz az ötletadóm!

Katbo-Réka írta...

Gyönyörűek a ruhák. Én is szívesen látnám őket közelebbről.

Colette írta...

Közelebbről én is szívesen látnám őket, de ki tudja kinek a gardróbjában porosodnak a fogason??? Értem ám, hogy nem erre céloztok, karácsonyi szünetet jelöltem ki, hogy rendbeteszem a múltam fotóit, addig megcsináltatom valahol a meglévő negatívokból a digitalizálást, és egy nosztalgia albumot szerkesztek belőle.

N.Zsuzsi írta...

Nálad válaszolok: hozzá lehet adni az oldalsávhoz bloglista funkciót, oda beteheted az összes általad kedvelt blogot, az pedig figyleni fogja helyetted, mikor frissülnek. És ha még az ikonok megjeleítését is kipipálod ugyanitt, akkor kis képecskékkel lesz tarkítva.

bruercsi írta...

Nagyon szépeket varrtál és varrsz! De ezt biztos sokan mondták már! :)
Nagyon várom a rendbe szedett fotóalbumodat!

Rendszeres olvasók

Számláló