2008. október 13., hétfő

Ez lett belőle!

Ez lett Szera motívumából. Nagyon közel áll hozzám, így nem volt vele nehéz bánnom. Öröm volt vele dolgozni.13 megjegyzés:

mammka írta...

Ezt nevezem alkotói gyorsaságnak!!!!!Szépséges lett!

bruercsi írta...

Nagyon helyes lett! Tetszik a szívecskés betét, ettől lett Colette-s!
Keresgéltem a Meskán a bordós gyönyörű táskádat, mert most tanultuk hétvégén a crazy-t és úgy emlékeztem, hogy az is crazy. Most szerettem volna megnézni "olyan" szemmel is! Valahol meg tudom lesni?

bruercsi írta...

Hopp! Hamarabb kérdeztem, mint jobban körül néztem volna! Megtaláltam a Picassán! Van már elképzelésed azzal kapcsoltban, amiről tegnap írtunk?

Ibcsy írta...

Nagyon szép lett. Kedvet kaptam tőle, hogy én is meghímezzem:-)

Szera írta...

Ez gyönyörű lett...

Katbo írta...

Nagyon szép lett. Annyira ügyes vagy. Olyan harmónikus az egész :-)

F.Gina írta...

Szépséges lett, jó ránézni, gratula !

Judit írta...

Nekem is tetszik! A neszeszer varrásának technikáját, lépéseit nincs kedved lejegyezni? Gyűjtöm a fazonokat, ilyen típusú még nincsen, nem tudom ezt hogyan kell varrni.

Bea írta...

Nagyon szép lett, csatlakozom az előttem szólókhoz. Sajnos én most nem érek rá, még májusról vannak megrendeléseim, tovább már nem halaszthatom őket. Közben meg japán táskát tanítok varrni a nagylányomnak. :-)

Violini írta...

Igazán szépen és gyorsan elkészült!

colette írta...

Köszi lányok, igazán nem nagy teljesítmény, legalábbis magamhoz mérve.

Marianna írta...

Nagyon szép lett, gartulálok. Éppen a napokban gondoltam, hogy az egyik neszeszer zippjére szivecskét teszek. Úgye nem bánod, ha csinálok. Igazán ezt gondoltam, látod ez a sok blogolás eredménye.

colette írta...

Mariann, ezer dolgot láttam már én is cipzár végén, ehhez szív illet, a szőlőleveles táskámra meg szőlőlevél. Nem én találtam ezt ki.

Rendszeres olvasók

Számláló