2008. október 7., kedd

Csere-bere

Készülnek az őszi-téli ruháim, ez a négy lánykakötény a nyári szezonról maradt meg. Tarkánszőtt anyagokból készültek folt -és applikációs rátéttel. A két kékes árnyalatú 110-116-os méretű( kb.5 éves lánykának), a piros-narancs-sárga ruhák pedig 122-128-as méretűek (6-7 éves lánykára valók).

A helyzet az, hogy azt vettem észre, hogy nekem mindig nagyon kevés anyagom van, de ez abból is fakadhat, hogy elég sok mindent készítek, így gyorsan és sok anyag fogy nálam, örökös hiányban szenvedek. Mivel Győrben nem túl nagy a választék, Pestre pedig ritkán megyek, akkor is rohanásban vagyunk, nem tudok elég időt szánni beszerzésre.

Egy cserealapot ajánlanék azoknak, akik szívesen lennének tulajdonosai ruháimnak. Egy kötényruháért, úgy kb. 2m karácsonyi mintás anyagot szeretnék cserébe, de nem feltétlen egy darabból, hanem összejöhet több kisebb anyagból is ez a mennyiség. Egy fotót várok attól az e-mail címemre aki cserét ajánl, és a beérkező ajánlatokra rövid időn belül válaszolok.







10 megjegyzés:

Zelnice írta...

Jaj,olyan szépek,és olyan kár,hogy elmúlt(kinőttem?) ez a korszakom...

panyizsuzsi írta...

Engem érdekel a kis méret, de nincs anyagom. (odaadtam Dkattanak) üvegre is cserélsz? Vagy elmegyek és veszek valami jó kis anyagot Neked!

lomaquilt írta...

Sajnos Violánk még csak 13-án lesz 2 hónapos! De karácsonyi anyagok körül megnézem, mi az ami nekem nem kell. Ha nem aranyozott az is jó?

Endy írta...

Kuld àt az e-mailemre a cìmedet, szìvesen kuldok egy kis anyagot, nem lesz 2 mèter de ami egy kozepes borìtèkba belefèr...!

Colette írta...

Zsuzsi: üvegre is áll a csere, lennének esetleg gombjaid???


Marianna: Megköszönöm, ha megnézed, légyszi küldj egy képet róluk, ha találtál valamit.

Endy: küldöm a címem, előre is köszi, mit kérsz érte cserébe???

Katbo-Réka írta...

Colette, engem konkrétan érdekelne az ajánlatod.Zsófira talán jó lenne a narancsos, csak mi van akkor, ha kicsi? Ő annyira behatárolhatatlan méretű. Annyi fajta méretet hord, mert vékony.

Colette írta...

Katbo: Küldöm a hossz méretet, széltében nem lehet gond, ha rövid, adok, hozzá anyagokat, biztosanki tudsz valamit találni az aljára( pl.:fodor-szoknya közé betoldás)Hossz:87 cm.

lomaquilt írta...

Szkennelem, de türelem kell hozzá, mivel uj beállitás.

Katbo-Réka írta...

Köszönöm, írok mailt!

panyizsuzsi írta...

OK. Vanak gombjaim. Milyen zsínek kellenek? (A választ a panyizsuzsi(kukac)freemail.hu-re küld!) Köszi!

Rendszeres olvasók

Számláló