2010. február 16., kedd

Három különböző műfaj

Félek az UFOK-tól:-))) Ha elhatalmasodnak körülöttem, akkor szinte bénítanak az alkotásban.
Most viszont egy cseppet sem bántam, hogy ezekre a régebben meghímzett mintákra bukkantam.
Az egyikből készült egy pipere, majd szép sorban a többiből is:-)Mostanában pedig kötött és horgolt UFOK-kal is találkozom:-))) Azoktól mégjobban félek, mert igencsak törni kell a buksimat, hogy mi legyen belőlük. Ebből egy " NAGYMAMI PIACRA MEGY" elnevezésű ökoszatyor varródott:-)))Ezeket a brossokat meg örömködésből készítem, jó lenne ha Ti is velem örülnétek:-)))
8 megjegyzés:

Csilla böködéje írta...

Húúú ezek igazán szemet gyönyörködtető darabok. Milyen technikával készülnek, Mintha egy kis nemezelést látnék horgolással, Vagy nam butaságot mondtam ugye...:-)

zseniko írta...

Veled örülünk :-)

csipkebogyo írta...

Nem is kérdés! Most tudtam csak megnézni a korábbi bejegyzéseket, nagyon jó kis UFO-k készültek. Tényleg nem jó felhalmozni, bár nálam is van egypár sajnos.

Lilang írta...

Én örülök veled!
Jók a brossok olyan tavasz hívogatók :)

colette írta...

Csilla: köszönöm kedves:-)))
Csak úgy néz ki, de nem az... a pancsolós dolgok még nem vonzanak, az majd egy következő korszakom lesz:-)))
De mivel nagyon tetszenek, csináltam egy kis száraz variációt! Fonalak vannak szabadgépitűzéssel felsteppelve egy alapra.

zseniko,csipkebogyó,Lilang: aranyosak vagytok... időnként a blogolásban rámtör egy nagy magány érzése... mintha magamban motyognék... ha már éltetek át ilyet, akkor biztosan tudjátok milyen ez... ha nem, akkor szerencsések vagytok:-)

Csilla böködéje írta...

Colette, ezt a magamban motyogást én is átéltem/ átélem. Én mostanság keveset alkotok és még annál is kevesebbet fényképezek. És bizony úgy vettem észre a gondolotok képek nélkül kevésnek bizonyulnak. Sok mindent átértékeltem. Fontosak a blogos kapcsolatok de vannak ennél sokkal fontosabbak ,élőbbek is. Gondolom érted mire is gondolok. Eleinte talán még rosszul is esett aztán átértékeltem a blogos barátságot pontosabban a helyére került az életemben. A BARÁTSÁG fontos dolog.

FKriszti írta...

Szépek ,mint mindig minden........:O)

Shushanna írta...

Úgy látom, mindegy mihez nyúlsz! Mindig hiánytalan a végeredmény.
Mosolyogtam a magány érzéseden...Nem hiszem, hogy aggódnod kéne :)

Rendszeres olvasók

Számláló