2010. március 9., kedd

Kitáncoltam magam:-)

Elkészült a kitűző, a fedél is, már csak magát a táskát kell összerittyenteni:-)))
Jó lett volna többet keringőzni... időközben kibékültem a kékfestő kékségével is. Tudjátok én és a kék két külön fogalom:-) Ráadásul mindenki azzal sokkol, hogy nekem nagyon jól áll ez a szín. A  melegítőn és farmeron kívül nincs más  kék cucc a családban, az én szekrényem pedig teljesen mentes tőle.
Igyekszem megfejteni a burkolt jelentését:-)))


8 megjegyzés:

KisMesterek írta...

Gyerekkoromban sokat járattak kékbe és gyakran hallottam: "de jól áll neked, illik a szemed színéhez..." Szóval felnőttként kerülöm a kéket, max. a farmer.
Ez valamiféle fordított bekötés.

KeDo írta...

hú de nagyon nagyon nagyon tetszik....

Melinda írta...

Gyönyörűűű!
Na de egy bak nem is mondhat mást!:))

Johanna írta...

A mai rohanó, jórészt csak a "versenyről" szóló világunkban a tiszta kék szín és a mögötte rejtőző erények nem túl divatosak, nem csoda, hogy idegenkedünk tőle. Mégis, ahogy ezekre az "apróságokra" nézek, a nyugalom, a tisztaság és a finomság jut eszembe...

colette írta...

Krisztallit: lehet, hogy velem is ez a helyzet. Minden ruhám sötétkék és piros volt.

kedo:szerintem a rajzaid sokat lendítettek rajtam:-))) Mindig megnézem, mi szépet csináltál:-)))

Melinda: akkor neked nincs bajod a kékkel

Johanna: igazad lehet, hogy a mai kor nem a kék színnel rokonítható.
A színek pedig tökéletesen tükrözik a külső vagy a belső " eseményeket".
Reményeim szerint a munkáim sugallják ezt, de a kékfestő színe egész biztosan erősítést adott:-)

Timtom írta...

Változunk, s vannak korszakaink.
Nekem volt korszakom, amikor mindenem kék volt. A szobám, a kiegészítőim, a ruháim. Most is szeretem a kéket, de visszatekintve erre a korszakomra, s elnézve azokat a ruhákat, tárgyakat, nem tudom miért voltam ilyen kékmániás. Kívülről nézve biztos "zazának" tűnhettem. És az is biztos, hogy most is vannak ilyen "zaza" dolgaim, rögeszmémim, amiket majd csak akkor veszek észre, amikor már túl vagyok rajtuk. De ez így jó. Változunk folyamatosan, a minket ért ingerek hatására. Így legalább nem unalmas semmi sem :)

Annak ellenére, hogy nem vagytok (egyelőre)nagy barátságban a kékkel, gyönyörű dolgokat alkotsz belőle :) Jó nézni őket!

Barbi írta...

Valami pazar ez a kitűző! A mályváid is! :))

Aranyalma írta...

Érdekes. Ismerős még a régi kötelező iskolaköpeny, ami nejlonból készült, és amit már szokatlan volt nem viselni, amikor már nem más idők jártak. Gyerekkoromban anyukám és nagymamám sok kék színű ruhát varrt (mert illett a szemem színéhez... :)). És tényleg. Valamit tudtak ezek a "régiek". A szemem színe azóta sem változott, a kék azóta is remekül áll, legjobban a türkiz árnyalatot szeretem. Akkor is hordom, amikor nem szerepel az aktuális trendszínek között, ilyenkor mondják, hogy régimódi vagyok. Szeretem a farmer kékjét, az igazi jégkék színt is(mégsem fázom tőle), a levendula liláskék árnyalatát. A kékfestő kékje pedig felülmúlhatatlan, mint ezt a natúr párosítás is mutatja.
Colette! Ez a Gyökereim kékben nagyon nekem szól, bár a lilában is bájos! :)

Rendszeres olvasók

Számláló