2010. március 5., péntek

Filmajánló

Ha a szombat estéd még szabad, akkor egy film 21.05-kor a Dunán ( de lehet, hogy jobb, ha videotékából hozod ki, mert megnézed mégegyszer):

21 GRAMM


21 gramm
(21 Grams)
Színes, feliratos amerikai filmdráma
Főszereplők: Sean PennBenicio Del ToroNaomi WattsCharlotte GainsburgMelissa Leo

Rendezte: Alejandro González Inárritu



Akár félünk a haláltól, akár nem, egyszer biztosan eljön. Mondják, halálunk pillanatában 21 grammot veszítünk a testsúlyunkból. Mindannyian. Néhány pénzérme, egy darabka csokoládé, egy kolibri súlyát. Vajon a lélek teszi ki ezt a 21 grammot? Vajon ezt a 21 grammnyi terhet azok viselik aztán, akik túlélnek minket?
A 21 gramm című film három emberről szól, akiknek érzelmi és fizikai értelemben egyaránt magasfeszültséggel telített sorsát egy baleset váratlanul egymásba fonja. Közös történetük a szerelem csúcsaira, a bosszú mélységeibe és jóvátétel ígéretéig ragadja őket.
A 21 gramm a Korcs szerelmek Oscar-díjra jelölt rendezője, Alejandro González Inárritu új filmje, a remény és emberség, az élni akaró lendület és a túlélés története. Mint előző játékfilmjében, az idő, ezúttal is, mint prizma a fényt, szinte szétszórja az elbeszélés struktúrájának vonalát.


5 megjegyzés:

zazálea írta...

Szeretem! Így aztán megnézem újból...

martimez írta...

Én már 2-3szor láttam,nagyon "hatásvadász",de kiváló lövő,és sajnos nálam mindig telibe talál :)))...a film maga meg tutira meg van csinálva.
És még beszélhetnék a kedvenc színészeimről (kivéve a nőci)
Jó kis film!!!

FKriszti írta...

Nagyon-nagyon jó film!!!!!!!!!!!

Unknown írta...

Köszönöm a promót a cég nevében! :))))

Kalex © írta...

Köszi hogy mondtad, hogy lesz ma a film! Én már láttam, kb 10x, de ma is meg fogom nézni!
Nagy hatással volt rám a film, akár hányszor is láttam! :o)

Rendszeres olvasók

Számláló