2009. június 17., szerda

Szerintem is jobb a békesség!

http://szentimreyreka.blogspot.com/ címen tudsz MŰanyag karikát rendelni!
Akinek ellenérzete támad a MŰanyaggal kapcsolatosan, attól ötleteket várok, hogyan lehetne bevonni, valami természetközelibb anyaggal ezt a karikát. Nekem egyelőre az jutott az eszembe, hogy kárpitos ragasztóval bekenném és tekernék rá zsinórt, szalagot, stb. Most sajna nincs időm kipróbálni, meg karika sincs kéznél. Ha találnánk valami jópofa megoldást, mégtöbb karika fogyna, mert azok is vehetnének, akik nem szeretik a műanyagot.
Aki, Szeránál tett megjegyzésem mögé mást is beleképzelt, ki kell ábrándítanom, ( valószínűleg az "ördög nyála"= MŰANYAG kifejezés csapta ki nála a biztosítékot). Ezért elnézést kérek!!!

Egy dolog volt még a háttérben, ami ezzel egyidőben a fennen említett családdal kapcsolatosan a fejemben motoszkált, hogy ajánlok nektek sok szeretettel egy oldalt, nem csak vásárlási céllal, hanem csak úgy nézegetni, olvasgatni, ihletet meríteni.... http://magyarekszer.hu/.
Szerintem is jobb a békesség!!!

6 megjegyzés:

Barbi írta...

Jó, hogy megírtad ezt a bejegyzést! :))
Az ajánlott oldal pedig fantasztikusan szép!

KisMesterek írta...

Régebben a makramézásnál időnként a fa karika egy részét vagy egészét befontuk a fonallal is. Nagyon egyszerű mutatvány.1 fajta hurkolás. A nagypapám pedig golyóstollakat font be 4-5 szálat variálva. Akkoriban minden háztartásban volt hasonló darab. Sajnos itt a megjegyzés nem igen alkalmas bővebb infókra, de hátha beugrott valami emlék neked is.

Barbi írta...

Én is gondoltam erre a fonalas megoldásra! :)) Lehetne spárgával is.

Zsupszi írta...

A burdában volt mostanában, hogy kockás anyagcsíkokat körbetekertek és ragasztottak műanyag karkötőkre.

anyahajó írta...

A textiles-fonalas bevonásnak annyi hátrányát azért tudni kell, hogy a kéz izzad, ezért a karika koszolódik, és rendkívül nehezen - azaz szerintem sehogy - nem tisztítható. Nekem van bambuszból készült táskakarikám, az ebből a szempontból jobb, mert természetesebb, de én is rendeltem ebből a műanyagból, és bár alapvetően nem vagyok műanyagpárti, táskakarika esetében praktikus az anyag.

Rita írta...

Be lehet vonni nemezzel a karikákat :o) én hordok nemezkarkötőket és nagyon kényelmesek, nem bántják a bőrt.

Rendszeres olvasók

Számláló