2009. június 20., szombat

Vakáció:)))Elindítottam a születési színekről szóló bejegyzéseket, de az utóbbi időben időhiány miatt nem jelentkeztem velük. Mivel most egy hosszabb VAKÁCIÓ-ra készülök, előtte szeretném ezeket a restanciákat rendezni. Ha úgy gondoljátok, hogy többünk épülését szolgálták ezek a bejegyzések, akkor kérlek benneteket, hogy segítsetek nekem az almaradottak pótlásában.
"Színeink" című bejegyzésben írtam erről először a múlt évben:http://ludvignicolette.blogspot.com/2008/12/szneink.html és legutóbb a kosok színe a bordó volt a téma.
Most a bika=pirostól haladunk a vörösnarancson, narancson és a napsárgán át a szűz=sárgáig.
Nem szeretnék most senkit megnevezni, önkénteseket várok a következő témákhoz:
A bikák pirosa, az ikrek narancsosvöröse és a rákok narancssárgája, amiről jó volna élménybeszámolókat olvasni. Mivel a következő néhány hétben csak ritkán fogom nézni a kreatív blogokat, ezért kérlek benneteket, hogy egy megjegyzésben vagy mailben hagyjatok üzenetet, hogy hol található a vallomásotok. Előre is köszönöm a segítségeteket!
Itt a nyár, az élet élvezete... Kitört a vakáció, szeretnék én is egy kicsit kevesebbet ülni a számítógép előtt. Többet vagyunk a kertben, a vacsorák is szabadtűzön rotyognak. Barátok jönnek, mennek...Előkerültek a biciklik, a tópart is csalogat. Egyszóval minden percét élvezni szeretném:-)
Nem utazok sehová, csak tudatosan korlátozom az internettel való kapcsolatomat, mert úgy érzem most fontosabb dolgok vannak kinézőben. A MESKA boltomat nem zárom be, s folyamatosan új táskákkal és egyéb termékekkel töltöm fel, ezért időnként fogok feltenni képeket szöveg nélkül ide a blogomba is.
Aktív visszatérésem időpontját az egyéves blogszületésnapra, augusztus 13-ra tervezem.
MINDENKINEK CSODÁS NYARAT, AKTÍV PIHENÉST és AZ ALKOTÓERŐ SOKSZOROZÓDÁSÁT kívánom:
Colette
Ui.: Piros színről itt olvashatsz: http://anaisz.blogspot.com/ június 15-i bejegyzésben:-)
Posted by Picasa

9 megjegyzés:

Barbi írta...

Élményekben gazdag nyarat kívánok! Jó pihenést! Visszavárlak! Én augusztus 14-én ünneplem a blogomat (valószínűleg megint egy költeménnyel)! :D

Abile írta...

Jó pihenést! Szép nyarat kívánok Neked és Családodnak!

szarvasmici írta...

Jól hangzik ez a kertben rotyogó kaja, meg a barátok jövése-menése. Na hát akkor érezzétek nagyon jól magatokat a nyár folyamán!!! Kellemes töltekezést, és gyerekezést, meg minden jót, amit csak szeretnél! :)

Ducika Ducila írta...

Kellemes feltöltődést kívánok!

Hunszil írta...

Nagyon kellemes pihenést , jó időt és feltöltődést kívánok :)

csipkebogyo írta...

Élményteli szép nyarat kívánok én is Nektek!

Bea írta...

Jó pihenést kívánok neked és családodnak!

Szera írta...

Kellemes lazítást, töltődést, nyugalmat, szeretetet kívánok NEKED, szeretettel... :)

kiseri írta...

Sok-sok kellemes élményt és elraktározandó emléket kívánok a nyárra! és várunk!

Rendszeres olvasók

Számláló