2008. szeptember 25., csütörtök

Ma jó napom-pom-pom van!!!


Először is Kdattánál engem húzott Panni lánya az első-első helyre, ami óriási örömmel tölt el.
Egy csodás " zöld tündér táskának " lehetek a boldog tulajdonosa. Már alig várom, hogy élőben is láthassam.

Nálam elkezdődött a karácsonyi készülődés, mert nem lehet elég időben kezdeni, főként ha terveid is vannak vele. Erről majd később.
Előkotortam egy dodoz karácsonyfadísz, nem a legigényesebbiket, de a szokatlan színvilágát nagyon szeretem. Néhány éve festettem ezeket a hungarocell golyókat, és ez a három szín együtt teljesen rabul ejtett. Sajnos a fára ritkán tehetem, mert a férjemnek egyáltalán nem tetszenek. Most viszont azért kaptam ezeket elő, mert ebben a színvilágban fogok textíldíszeket varrni. Mindjárt megyek is a varróműhelybe, mert a feldobottság érzése még dolgozik bennem, ilyenkor általában jó ötleteim jönnek. ( No, meg már mindenki alszik, így nem zavarnak meg.)

Klasszikus arany-nyers variáció. Ebbe csak belekaptam, el is ment tőle egy kicsit a kedvem, egy délelőtt, egy koszorú, vagy max.kettő szív készíthető (nagyon lassú) . Igényes papírra varrós technika, nagy lehetőségek vannak benne, türelmes emberek számára ajánlott. Kartonpapírra van kasírozva a textíl, és a részek kézi varrással vannak rögzítve egymáshoz.


Ezeket a szivecskéket már jobban élveztem, mindenféle maradék kockás anyagból , egy-egy karácsonyt idéző képecskével: hintaló, angyalka, csillag, házikó, korcsolya, ajándék, stb. Leírni is felemelő ezeket a szavakat.





Még fogok többet írni ezekről, de most tényleg szeretnék még ma egy csöppet dolgozni, így most kicsit kurtán, de befejezem.

2 megjegyzés:

katafolt írta...

Nagyon szépek,colettesek!Jó látni,hogy mást is elkapott már a karácsonyi láz,Kdattánál is láttam már...én imádok karácsonyi apróságokkal szöszmötölni,volt úgy ,hogy januárban szaloncukrot varrtam,a fiam picit furcsán nézett rám :-)

Kaoka írta...

Nagyon hangulatos díszek.:)
Nálam is beidult a karácsonyi hangulat, ettől a szürke időtől.
Gyakran fogok hozzád látogatni, ha ilyen csodákat lehet itt látni.:)
De egyelőre kicsit még maradok az ősznél.:)

Rendszeres olvasók

Számláló