2008. szeptember 8., hétfő

Életre kelt a babaruha

Ez nagyon nagy élmény volt... Mármint a babakészítés, nem is értem,
hogy eddig, hogy maradt ez nekem így ki. Lehet, mert a fiaim nem inspiráltak. Most viszont ránéztem a kisfiam mackójára, és már gondolatban öltöztettem.
Délelőtt beszéltem telefonon egy kedves textiles barátnőmmel, és megvitattuk, hogy lehetséges, hogy egy másik babaformában kell gondolkodnom, mert a Tildashoz nem fog illeni a ruhám. Így a végeredmény azért nem olyan lesújtó. Persze nézegetek tovább, hogy milyen babához illenének jobban a miniatürizált szín-folt ruhák. Teljesen fel vagyok ettől a babázástól dobódva. Volt egy kis kerámia kannám (felvarrható), azt szerettem volna a kezébe adni, igazán stílusosan, de hiába kerestem, a műhelyben lévő kupleráj elnyelte. Ha előkerül, pótolom. Szívesen venném a véleményeteket, hogy milyen stílusú babán látnátok szívesen a Colette babaruhákat.

Elkészültem. Felvettem az ingecskémet. Majd a ruhámat is, ami egy kicsit bő lett, de igazítottunk rajta. Beugrottam a kosárba, majd körbejártuk a kertet. Ültem egy kicsit a fűben, aztán felmásztam a körtefára - jujj, ez nem egy "fáramászós" ruha. Aztán bementünk a lakásba, hogy a fiúk is megcsodáljanak. Felültem a falipolcra, s most azóta onnan szemlélődök.




6 megjegyzés:

kisgekkó írta...

Szia!
NAgyon szép lett a ruhácska és a baba is. Szerintem egy waldorf-babára lehet,hogy jobban illene...pl. http://www.rongybabak.hu/ de csak ötlet!
kisgekkó

Szömörce írta...

Nagyon tetszik a ruha, és lehet hogy tényleg más stílusú babához jobban illene :)

Szera írta...

Szerintem meg északi kislány, aki most magyar ruhába öltözött...

Judilla írta...

Édes lett, de szerintem is jobban illene egy más /talán country/ stílusú babára a ruha.
De ettől függetlenül én így is elfogadnám, mert épp ettől van egy nagy adag sexepilje.:))

katafolt írta...

Akartam én is mondani,csak olyan piszok lassú mostanság a netem,hogy unok megjegyzéseket írni,hogy pocakos a Tildas egy ilyen ruhához,de a másik fajta,a hosszú lábú tán örülne neki :-)
Vagy egyszerűen szerkessz egy saját szabásmintát,karcsú törzzsel,keze,lába maradhat ilyen.

Colette írta...

Katafolt, a te meglátásod áll az enyémhez a legközelebb, mert először én a Waldorf babára gondoltam, de nézegetve a Waldofbabát csak csóváltam a fejem. Pont, hogy nem egy zömök, hanem egy karcsú baba kell, próbálkozom.

Rendszeres olvasók

Számláló