2008. augusztus 27., szerda

Játékra fel!

JÁTÉKRA FEL!

TUDOM, NEM VAGYOK EGY TÜRELMES EMBER, MEG AZT IS LÁTOM, HOGY EZ A PIF AJÁNDÉKOZÓS JÁTÉK MÁR MINDENKINÉL JÁRT, DE NAGYON SZERTNÉK ÉN IS JÁTSZANI! NAGYON SZERETEK AJÁNDÉKOKAT KÉSZÍTENI ÉS KÜLDENI!!! KÉRLEK BENNETEKET, HOGY AKI MÁR TELJESÍTETTE AZ ELŐZŐ KÖRÉNEK AJÁNDÉKAIT, GONDOLJA ÁT, HOGY NEM INDÍTANA EGY ÚJABB KÖRT AZ ÉN KIS AJÁNDÉKOM FEJÉBEN. A VÁLLALKOZÓ SZELLEMŰEK NEM FOGJÁK MEGBÁNNI!!! VÁROM A KOMMENTEKET!!!


Azért ennyire nem vagyok termelékeny, de tényleg nagyon sok befejezetlen dolgom akad. Nem beszélve arról, hogy hosszú listám van arról is kinek, milyen ajándékot szeretnék adni, különböző szívességekért cserébe. Ezt a képet- majd látni fogjátok, hogy kép és táska mániám van- sikerült tegnap éjjel befejeznem, egy építész barátomnak szeretném adni, egy tervrajz elkészítéséért cserébe. Remélem kedvére való lesz!

12 megjegyzés:

Judit írta...

Nagyon esztétikus, kellemes ránézni erre a képre.
Kívánok sok jelentkezőt neked is a játékra, nekem is pont most fut.

Julcsi írta...

Most csalódni fogsz, de nem a játékra jelentkezem:-( Szívem szerint jelentkeznék, de nekem is van még talonban egy, pedig még az elsőre sincs meg a létszám.
Örömmel láttam, hogy olvasod a blogomat! Köszönöm!
Kívánom, hogy sok örömet lelj a blogolásban és ismerj meg sok-sok embert, ahogy az velem is történik!

kastanie írta...

Nekem is még van hátra egy köröm, most fut ki az első.

Endy írta...

Szìvesen jelentkeznèk de mèg az enyèmre is lehet jelentkezni,ìgy nem tudok indìtani egy ùjat.

Colette írta...

Húuuuu, lányok egyre szomorúbb vagyok. Azért még nem adom fel!
Colette

Colette írta...

Húuuuu, lányok egyre szomorúbb vagyok. Azért még nem adom fel!
Colette

kastanie írta...

Ne szomorkodj, van azért másfajta játék is, ahol meg lehet nyerni a kitett ajándékot, én ezt fontolgatom, hogy olyat csinálok, ha a második PIF-emre nem lesz már jelentkező.

kisgekkó írta...

Igen,igen én nagy örömmel jelentkeznék,mert nagyon tetszenek az alkotásaid,de momentán a PIF-emre eddig csak Te jelentkeztél...ha másképp írod ki a játékszabályokat, akkor örömmel jelentkezem!!

Szömörce írta...

Én is jelentkeznék, de még nekem is van tartozásom. Nagyon tetszenek a munkáid :)

Colette írta...

A válaszaitokból úgy tűnik, egy új játék kitalálására buzdítotok. Csak a szabályokat rúgjam fel, de a logó maradjon??? Adhattok konkrét ötleket!!! Colette

Monika írta...

Colett! Nem szeretném,hogy szomorú legyél!:) Leírnád nekem ezt a PIF játékot,mert nem vagyok képben igazán!Esetleg benne lennék(remélem tudom teljesíteni!)

Zelnice írta...

kitettem az előző pifet,arra sem kommentelt senki,a tiédet azt hiszem hiába vállaltam be,sajnálom.pedig jó ám adni meg kapni is :-)))

Rendszeres olvasók

Számláló