2010. április 19., hétfő

Tündérkék:-)


A táskán felbuzdulva készült egy virágokkal telehintett "MESEBELI RÉT" kislánykötény,meg egy "ROMANTIKUS KERTECSKE" , ahol szintén horgolt virágok nyílnak.A tündérkék, akik bemutatják sajna csak kölcsönben voltak:-)))
A ruhácskák megvásárolhatók, több kép ITT látható.Ha Te is szeretnél ezekből a színekből valami apróságot készíteni, akkor PEPITA boltjában találsz anyagcsomagokat.


9 megjegyzés:

Ágnes írta...

Ezek csodaszépek! Remélem még csinálsz ilyeneket!

Lidércke írta...

Mesések. :) A kék különösen tetszik!

Shushanna írta...

Egyre szebb helyeken találnak otthont a horgolmányaid...A kék táska nagyon tetszett, de így ruhácska formájában...csodaszép!

T REKA írta...

IGAZÁN KREATIV CSAJ VAGY!!!
MINDEN ELIMERÉSEM!!!
CSAK CSODÁLLNI TUDLAK!!!

FKriszti írta...

Aki kreatív az soha sem hazuttolja meg magát ! :):):):):)Addig- addig nézem mindenki csodaszép horgolmányait , hogy lassan horgolótűt fogok ragadni ........

Feltros Delicados. írta...

Hello, én vagyok a brazil, a nevem és a Deleuze, Találtam egy szép blog ... Én hívást tudni blogomban ... Én követlek téged ... bjs

Ő
Brazília

hopuka írta...

COlette, ezek a ruhák gyönyörűek! Gyakran nézegetem az alkotásaid, és mindig elcsodálkozom rajtuk! Látszik, hogy szívvel-lélekkel készülnek!

Cinó Anyci írta...

Szia, köszönöm, hogy bejelöltél, mert különben soha nem tudom meg, hogy milyen sok szépséget készítesz! És most megnéztem általad pepita meska boltot, és már tudom honnan szerzek anyagot Cincókám ágytakarójához. Bár én ügyetlen vagyok a varráshoz, de édesanyám tud varrni. Köszönöm az ötletet! Szép napot! boldog perceket! :)

Edina - Cincóanyci

Colette írta...

Üdvözlet a fedélzeten magyarok, brazílok egyaránt:-)
Kedves Deleuze, örülünk, hogy erre jársz:-)

Rendszeres olvasók

Számláló