2010. január 5., kedd

Visszatérés folytatódik...

Akkor most a plafonról fejjel lefelé csüngő karácsonyfa után - azt hiszem arra jó volt ez a hír, hogy csipkerózsika álmomból felébredjek-, folyt. köv... Csak azt az órácskát sajnálom, amit a neten töltöttem böngészéssel, hogy tényleg létezik-e ekkora baromság, mert első olvasásra nem akartam elhinni. Talán már túl vagyok rajta, de valóban kezdek a " való" világtól elszigetelődni, és lassan már azt veszem észre, hogy alig van olyan dolog, amire ne legyintenék:-((( Nem vagyok egyedül???

Visszatérve az ajándékomra, a küldője Illés Réka, akinek blogja ( még ) ugyan nincs, de ha van egy kis időtök, akkor MESKA BOLTJÁBA kukkantsatok be. Wendyvel, a hálóinges kislánnyal, Cserfes Zsuzsival és "ÖLELGETNI VALÓ BARÁTAIVAL" találkozhattok, ha ellátogattok hozzá. Íme egy kis izelítő:







Sok szerettel ajánlom!

És ha már ajándékokról van szó, meg Meska bolt ajánlásról, akkor van  egy virtuális barátnőm, akivel még élőben nem találkozhattunk, de ami késik, nem múlik:-)))
Az ősszel kezdtünk együtt dolgozni egy új Colette arculaton, és  ha mindenki úgy akarja tavaszra készen is leszünk vele. ( Jó munkához idő kell ;-) )
Őt  Péntek Rékának hívják, és ha a MESKA-n szoktatok böngészni, akkor ezt a táskát biztosan láttátok már tőle:





böpörö a kis boltja neve, és nagy örömömre ez a Kalota-táska sok meskás szívébe belopta magát.
Sok szerettel ajánlom őt is a figyelmetekbe!!!

És végezetül, hogy mit olvasok mostanában esténként:





Nagy Endre a magyar kabaré megteremtője! Zseniális konferansz, műfajteremtő lángelme, a régi Budapest sztárja. A Szerelmesek kalauza, amit unokahugának kezdett írni, pár lapon belül máris univerzális tanítás lesz, és felfoghatatlan, miért nem fordították le a világ minden nyelvére. Szellemi torna, amely hozzáférhető és élvezetes mindenki számára., szenvedélyes és egyszerű, bölcs és mély.

A könyv grafikai munkálatait Réka ( böpörö) készítette, tőle kaptam ajándékba:-)))

Mindenkinek csak ajánlani tudom!

6 megjegyzés:

Barbi írta...

Köszi az ajánlót! Mind nagyon érdekesnek látszik, hangzik! :D
BÚÉK! :D

böpörö írta...

Colette, nagyon köszönöm az ajánlót, szép reggelt szereztél vele:)
Logó-ügyben pedig keresni foglak a héten, amint kicsit magamhoz térek az ünnepek után... azért reménykedem benne, hogy még tavasz előtt megalkotjuk álmaid logóját:))
Szép napot mindenkinek!

Abile írta...

Ez a táska gyönyörűséges... és a babák!!!!... no és az a könyv.... Szóval fantasztikus ajándékokat kaptál! ;o))

illesreka írta...

Kedeves Colette!

Köszönöm szépen az ajánlót, és a kedves szavakat! Máris jobb napom lett tőle, köszönöm, hogy kicsit felvidítottál!:-) Én épp most kezdek visszacsöppeni a "fejreállított karácsonyfás" világba, és egyáltalán nem tetszik.:-(
De egyszer csak kitavaszodik, és megújul minden... örömmel látom, hogy Te is megújulásra készülsz!Sok-sok erőt kívánok hozzá, és csak gyártsad gyönyörűséges varrományaidat!:-)))
Ja, és nagyon örülök, hogy Nagy Endrét olvasol - a legtöbben (sajnos) azt sem tudják, ki volt ő...

Colette írta...

Szívesen, máskor is:-)))

zazálea írta...

Nagy Endre önéletrajz-szerűsége (esetében talán ez a helyes megfogalmazás) valami zseniális! ZM-mel nagy kedvencünk, sőt, az Örkény Színházban megy (ment?) egy darab az életéről - hihetetlen, na... De jó látni, hogy őt olvasod, ez a ma reggel felfedezése, pozitív energiát adtál, Colette... kevéssel is beérem. :o)))))

Rendszeres olvasók

Számláló