2010. január 14., csütörtök

Melléktermék

Ma reggel olvastam SZERÁNÁL, csatlakozzatok a " mozgalmához", de ne azért mert az újrahasznosítás most egy TRENDI dolog, hanem mert a létünk forog kockán:-(((
Munka közben  járt az agyam.... Sok hulladékot dolgozok fel, anyagot csak a legszükségesebb esetben veszek, mégis mindig azt érzem, hogy a " művészet " érdekében sokat pazarlok. Ma egy kicsit helyrebillentek bennem a dolgok, mikor a cérnamaradékaimat is felhasználtam ehhez a  " képzelet virágához":-)))10 megjegyzés:

LARION írta...

Szia, Colette!
...Már nem először.... :))
Kicsi ez a világ....úgy látom.... :))

Lidércke írta...

Meseszép. :) Nagyon formában vagy! A kötött variációd is teljesen újszerű, és ez is rendkívül különleges.

Mici írta...

Vannak anyagcafatos dobozaim. Egyre több. Rakosgatom, hogy jó lesz majd a csöpp dolgokhoz. Nagyon ritkán jut eszembe, hogy elő is vegyem. Bár büszke vagyok a legutóbbi 4 csigára, ami kulcstartó méretű, hogy szinte teljes egészében a cafatosból születtek. De még hányan bújhatnának elő onnan... És a cérnát mindig kidobom. DE! Mielőtt kidobnám, rakosgatom a cérnakupacot az asztalon, nézegetem, formázgatom. Gondolom ez annak a jele, hogy tudat alatt keresem az esetleges felhasználásának módját. Aztán sutty, repül a kukába. Én még nem fedeztem fel a lehetőségeket a szerintem már tényleg kidobandó cafatokban, cérnakupacokban. Mentségemre szóljon, hogy ehhez azért kell egy foltvarró észjárás, ami azért bennem nincs, de jó ide benézni, mert sokat tanulok Nálad, és elképzeltem ezt a cérnahalmot egy plüssfigurán.
Apropó! Textiles nap?

Virág írta...

Azt a mindenit! Ez hihetetlenül szép!
Remélem, kötni is lesz elég időd, mert a múltkori kötött betétes pipere is nagyon szép és különleges lett!

Abile írta...

Fantasztikus, hogy mi születhet a lehullott cérnadarabkákból! Ez az igazi újjászületés! :o)) Nagyon szép és különleges!

eszterda írta...

Gyönyörű lett!

colette írta...

Larion: én ezt nagyon szeretem benne, mikor egyre jár a gondolatunk. Ilyenkor nem azt firtatom, hogy ki, kit másol, hanem ellenkezőleg nem érzem magam olyan egyedül a dolgaimmal:-)))))

Lidércke: igen, örülök, hogy Ti is veszitek az "adást", divatosan mondva: "toppon vagyok".

Mici drága, Te mindig mikor írsz, sokat és velőset:-)))))))))
Megtisztelő, hogy tanulsz tőlem, konzervatív ötleteim lassan konzervdobozba valók lesznek a Te friss, fiatalos, vidám, bohókás figuráid mellett:-)))
Alkotónap, húúúúúúú, most januárban kihagyom, aztán ha jól tudom azuram az utolsó hétvégére írta be a kastély naptárjába, talán 27-re, de nem biztos. Hamarosan írom majd a blogba... nem tudom mennyire érdekfeszítő lesz a téma, de a sokak által vágyott textilékszer készítést tűztük ki célul.

Virág, Abile, eszterda: nagyon kedvesek vagytok, köszönöm:-))))

colette írta...

Mici: a február kimaradt a mondatból:-)))

Mici írta...

De én beletettem.. kizárásos alapon. :)

Főkolomp írta...

GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰ!
Nagy híve vagyok én is az újrahasznosításnak, ezért semmit nem dobok ki. Na és ezért van teli a padlásunk...

Rendszeres olvasók

Számláló