2010. január 12., kedd

FELHÍVÁS!!!


Kedves olvasóim! 
Ezt a felhívást egy nagyon kedves virtuális barátnőm kérésére teszem közzé.
Ha érdekelnek benneteket a részletek, akkor forduljatok hozzá bizalommal.


Kedves Kézműves társaim!
 
Közös árusításra invitállak benneteket. Az Árkád bevásárló központban Valentin napi vásár lesz febr. 12-14-ig, a "közlekedő térben" elhelyezett, hatszögletű pavilonokban. A bérleti díj igen borsos, egyikünknek sem kitermelhető, de ha összefogunk, összeállunk 10-15-en, akkor fel tudunk vonultatni annyi terméket, amennyivel megéri ott megjelenni. Alapvetően nem forgalmaznak a boltok kézi, egyedi, kézműves termékeket, tehát ebből a szempontból előnyünk lenne. Viszont óriási tömegek fordulnak meg hétköznapokon is az árkádban, ilyenkor, ünnepek előtt pedig rohamosan megnő a kereslet az ajándéktárgyakra. Szerencsére nem csak bizonyos réteg, hanem egyre szélesebb kör érdeklődik a kézzel készített tárgyak iránt, és ez egy jó lehetőség lenne arra, hogy a hétköznapi vásárlási színhelyekre is bevigyük a termékeinket.
 
A karácsonyi időszakban is ugyanezek a pavilonok voltak használatban, a Szamos Marcipán két helyszínen is árult így, továbbá virágosra és sorozatgyártott ajándékoktól roskadozó pavilonra lehet még számítani a konkurenciánál.
 
Akit érdekel a lehetőség, gondolja át, hogy milyen termékekkel tudna megjelenni, mekkora mennyiséget tudna addigra produkálni (szűk egy hónap). Konkrét számokat, egy főre jutó költséget akkor tudok mondani, ha már látom, hogy mennyien lennénk, hányfelé oszlana meg a bérleti díj.
 
Az érdeklődéseket, jelentkezéseket jövő hét hétfőig várom, ha nem vagyunk elegen, akkor sajnos nem tudunk élni vele, de legalább megpróbáltuk.
 
Jelentkezni lehet:
 
Szilágyi Nóra
 

Nincsenek megjegyzések:

Rendszeres olvasók

Számláló