2010. január 11., hétfő

Ha még van elcserélni való fonalad...



... akkor  már csak ezek közül a portékáim közül választhatsz!!!

1. nyári vászontáska A/4-es méretben egy nyakbavaló szütyővel 
( 3.500 Ft )

2.játék- vagy ruhatároló szütyővel
( 3.500 Ft )
3.sötétkék  gyapjú-műszál keverék összetételű szövetből egy táska, amit gombok és hímzett virágok tarkítanak.
 ( 4.900 Ft ) LEFOGLALVA MAMMKA RÉSZÉRE:-)))
4.sötétkék gyapjú-műszál keverék összetételű szövetből egy táska, amin filcvirágok és kézi hímzett kacskaringók vannak. ( 4.900 Ft )
5. pipere ( 2.500 Ft )
6.kék flanell sál szütyővel
( 3.900 Ft )
7. logótáska ( barna-rózsaszín)
  ( 4.900 Ft )



Remélem, hogy mindenki megelégedésére zárult az ajánlatom. Elnézést kérek, ha valakivel kommunikációs hibát vétettem, de sokszor kezdett a csere-bere átláthatatlannak tűnni:-((( Mint írtam a legnagyobb hibát ott vétettem, hogy az ötlet akkor pattant ki a fejemből ( mármint a fonalra cserélés ötlete), amikor a termékeket nagy részét  már feltöltöttem a MESKA-ra, és így a privát vevők vételét nem tudtam már befolyásolni. A kishitűségem került előtérbe, s nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan élnek, éltek az ajánlatommal. Ha megérkeznek a rakományok, fogok mutatni képeket:-))) Bevallom, már nagyon várom!
A magam részéről ajánlott levélként küldöm az általatok megadott címre a portékákat. Kérlek benneteket, hogy sima levélként  ti se eresszétek útra a fonalakat, mert nincs jó tapasztalatom. 
Mégegyszer hálás köszönet mindenkinek!!!
Posted by Picasa

6 megjegyzés:

Monika írta...

Alig várom,hogy hazaérve ,megnézzem,mennyi fonalam van?Tehát akkor egy táskáért való fonalak,több motring az különböző színű lehet.Bocs,de biztosra akarok menni,nehogy pórul járjál.
Alig tudok választani még a "maradékból" is,olyan szépek!!!!

Monika írta...

Visszamentem az előző bejegyzésedhez,most már világos. HA van annyi 10 féle színű fonalam 5dkg-os motrinokban,ami a kedvedre lenne,akkor akkor a 3.-as táskát foglalnám le magamnak.
Ahogy hazaérek,kb. fél 6, rögtön írok választ.
Puszi!

Colette írta...

Mammka: igen, igen, pont így gondoltam... várom a mailt:-)))

Timtom írta...

Szia Colette!
A 4-es táskára pályáznék (ugye megvan még?), ha lehet még, 10*50 g türkizzöld mohair fonalam lenne cserébe, ha érdekel. Küldök róla e-mailben képet.
Üdv: Timi

Ildikó írta...

Lemaradtam :-(
Timtom megelőzött (bár a ciklámenes változat jobban tetszett, de ezzel is el tudtam volna magam képzelni) Lehet, hogy megpróbálok táskát varrni?

estibogar írta...

Hellóka, én a 7-es táskára pályáznék,ha még lehet képet a fonalakról küldök levélben.

Rendszeres olvasók

Számláló