2010. január 27., szerda

Facebook és én:-)))



Kedves Barátaim, Mindenki akitől eddig meghívót kaptam és akiktől ezután már nem szeretnék:-)))
Amikor az internet világával ismerkedtem, és nem igazán tudtam, hogy milyen hasznos dolgokra használhatom, akkor regisztráltam az IWIW-re. Nagyon sokat segített osztálytalálkozók megszervezésében, mert rátaláltam régnemlátott barátaimra. Aztán szép lassan leszoktam erről az oldalról. Ha valaki kiváncsi rám, és nem tudna rólam többet, mint amit ott talál, akkor nosza...
De... már akkor lehetett sejteni, hogy nem ez lesz az egyetlen oldal, ami hálózatot épít emberek között.
Most itt van a Facebook. Rengeteg megvalósításra váró tervem van, időm pedig kevés, így nem szeretnék egy újabb portálon szerepelni. Remélem elfogadjátok a nem éppen bő indoklásomat és a továbbra is maradi hozzáállásomat eme csuda fényes új dolgokhoz:-)))

Maradok így barátotok, ha ti is úgy akarjátok: Colette

ui.: azért voltam kénytelen közzétenni ezt a bejegyzést, mert mérhetetlen mennyiségű meghívót kapok naponta a levelesládámba:-)))

8 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Kedves Colette!

Úgy sejtem, ezután is fogsz. Ugyanis a facebook-nak van egy olyan funkciója, amivel válogatás nélkül meghívót küld a felhasználó összes gmail-ben számot tartott levelezőtársának (tyű, de szép magyaros, egyszerű mondat:)

Tehát nem feltétlen azért küldenek, mert "én akkor is Colette-t akarom", hanem mert erre rákattintanak a levelezőtársaid és már megy is a meghívó... :))

katafolt írta...

Igaza van Katónak,én már régen facebookozom és szeretem is,sok klassz textiles csoport van fent,egy csomó mindenről ott szerzek tudomást,
viszont folyamatosan kapok meghívót a
a gmail-emre(citromaillel regisztráltam),olyanoktól is,akik szerepelnek az ismerőslistámon,tehát kizárt,hogy újabb meghívókkal nyaggatnának :-D

F.Gina írta...

Én sem küldtem még soha senkinek, max kínomban elfogadom, de használni nem szoktam az oldalt. Sőt azt sem tudom, hogy mire jó :))

orsolya vanessza kiss írta...

SOk meghívót kapsz.. mert ilyen sokan "szeretnek" :))

Én a mostani fotódból, a frissített profilodból sokkal többet megtudtam Rólad. mint bármely iwiw vagy akármilyen irományból... :))

Colette írta...

Köszi az adalékot, igazából nem tudom, hogy működik a rendszer, ezek szerint egy kicsit rámenősebben, mint az IWIW. Ott ha nem kattintok sehová, akkor azért önműködően nem "zaklat" a redszer senkit sem!!!
Azt jó volna tudni, hogy akik kapják, egy idő után, mikor már ráuntak a töméntelen meghívóra, tudnak-e védekezni az efajta SPAM ellen, vagy ezt nem lehet annak minősíteni???
Na majd megkérdezem a " szomszédomat", ő általában mindenre
tudja a választ:-)))

Kedves Anaisz... azon felül, hogy már kezd a levélmennyiség zavarni, azt szerettem volna kérni... ne így szeressetek:-)))
Köszi, hogy észrevetted az új fotót...és az igazi dolgok mindig a sorok mögött bújnak:-)))

Főkolomp írta...

Én is észrevettem ám az új fotót!!!!
Tegnap véletlenül én is küldtem mindenkinek meghívót, pedig nem is akartam. De utána azonnal írtam mindenkinek, hogy nem akarok senkit zaklatni.
A fonalkáidat bepakoltam egy nagy borítékba, kicsit sokáig tartott a padlásra vezető út...
Örömmel látom, hogy nem csökken a kötés utáni vágyad!!!!!

Csilla böködéje írta...

Colette osztom a véleményedet. nekem is jönnek a meghívók és csak remélem, hogy nem bántok meg senkit azzal, hogy nem reagálok rájuk.

Ágnes írta...

Én csak azt nem értem h miért küld valaki meghívót egy olyan oldalhoz, ahol meghívó nélkül is lehet regisztrálni....:P?

Rendszeres olvasók

Számláló