2009. november 17., kedd

Körte



Első nekifutásra olyan se nem alma, se nem körte lett az eredmény. Így jár, aki mindent a saját feje után akar csinálni. Nem szedtem le sablont a netről, magam rajzoltam egy körte formát. A megvarrása után aztán már látszott, hogy nem elég körtés a körte.
Másodjára  kicsit nyújtottam és karcsúsítottam ( nem eleget) rajta. Barátnőmtől kaptam ezeket az anyagokat, mindegyikből éppen csak egy csíknyi volt... most körteként lesznek kénytelenek továbbélni:-)))
A banán is ott van a képen, de az elég csoffatag lett:(((
Egy nagyobb fatálra pakoltam fel őket, mert a kisebbről már lefolytak a gyümik!

Posted by Picasa

4 megjegyzés:

KisMesterek írta...

Pont így jártam én is, de nem igazán volt kedvem variálni rajta. Bezzeg ha eperről lett volna szó, hmmmm!
Ezek a csíkok igazán örülhetnek, hogy körte reinkarnációt nyertek!

Kaoka írta...

Erre születni kell. :) Annyira ott van minden amit varrsz, nem tudom szavakba kifejezni, de bele tudnék harapni a gyümölcseidbe. :)
Ezzel mindent elmondtam. :)

Colette írta...

Krisztallit:
már az almánál kacsingattam a körte felé, így aztán az első félrement darab után, nagyon szerettem volna egy körte KÖRTÉT készíteni:-)))

Kaoka: köszönöm... és, hogy ezeket a kedves sorokat a körtével érdemeltem ki?...elgondolkodtató. Tudod, zömében a megélhetésért alkotok(munkám=hobbi), és ezekben a gyümölcsökben pont az a szép, hogy pusztán a kreatív alkotó kedvem mutatkozhat meg bennük:-)))
És mégvalami. Azon kívül, hogy a gyerekkel felettébb jókat mókázunk ezekkel a zöldség-gyümölcsökkel, mikor Violininél olvastam a felhívást, végtelenül elrösteltem magam, hogy a húsz év varró pályafutás alatt egyetlen egy zöldség-gyümölcsöt nem varrtam:(((
Most pótoltam eme lemaradásaimat is:-)))

Silerika írta...

Jó, hogy ezzel a gyümölcsvarrással egy kicsit a szórakozásnak is áldozhatsz, és még a gyerekekkel is játszol közben.Egyetértek Kaokával, gusztusosak amiket varrtál, nekem a citrusaid a kedvenceim.:o))

Rendszeres olvasók

Számláló