2009. szeptember 10., csütörtök

Pipilépésekben haladok...

...a munkámban.

Az jó, hogy rendelések vannak - valamiből élni kell -, de ezeket a rátéteket már több mint egy hete felragacsoltam. Kicsit bizonytalankodtam is, hogyan tovább! Fogtam őket ma délelőtt és agyonnyargalásztam szabadgépi tűzéssel - lehet egy kicsit túlzásba is vittem. Érdekes hatású képek lettek belőle, nekem ez a pókhálószerű bevonat, antik hatást kölcsönöz nekik. Nem értek a dekopázsoláshoz, de van ott valami repesztő lakk, amivel a festést öregbítik. Azt hiszem sikerült textilre átültetni:-))) Az nem kérdés, hogy mik lesznek belőlük (táskák!!!), inkább, hogy mikorra készülnek el??? Majd más motívumokkal is teszek kísérletet, őszi témákat is elő lehet venni, mint fák, levelek. Kiváncsi vagyok, hogy bennetek milyen benyomást keltenek??? Egyáltalán látszik valami a képekből???


15 megjegyzés:

orsolya vanessza kiss írta...

Colette! :)

Az a narancsos színű már innen nézve is ámulatosan gyönyörű :)

lomaquilt írta...

Nagyon szépek, de talán azért, mert kedvenc virágom a tulipán.

Virág írta...

Kedves Colette!
Egyszerűen csodálatosak a munkáid. Csak ámulok-bámulok mindig, ha új képet teszel fel. El is bizonytalanodok mindig. Precízek, pontosak, hibátlanok. Gyönyörűek és ez nem túlzás!

magneszs írta...

Mindegyik nagyon mutatós,jó a barna a türkizzel! A narancsosból tarsoly szerű táska lesz?

Edina írta...

Mindegyik gyönyörű, de hát mit is várhatnánk tőled!? :)

FKriszti írta...

Gyönyörűek!:O)
A fotók méretével kapcsolatban egyetértek Micivel

Colette írta...

Kedveseim, köszönöm:-)))

A fotókról, már egyszer régen írtam, hogy kizárólag butított képekkel dolgozom, mert egy elég elavult gépem van, mely csodákra nem képes. Így is naponta többször megfogadom, hogy kidobom az udvar közepére, de most ez van, jobb lesz megböcsülnöm.
Egyszóval ezen képek feltöltését is elég kivárnom - kávézós-gépnek hívom- mert két művelet között simán meg lehet inni egy kávét mellette. Egyszer megpróbáltam vele feltenni egy nagy méretű képet, kb. öt percig tartott neki.
Lehet, hogy a számítógépes ismereteim nem bővültek eléggé az elmúlt egy év blogolása alatt, de ha tudtok számomra megoldást, kérlek osszátok meg velem.
Új gépet kell vennem??? Na igen, ezt én is tudom:(((

orsolya vanessza kiss írta...

Hány megapixeleset tud a géped? Tud hármat? vagy annál is régibb???

Colette írta...

Bocsi, ha félreérthető volt, de a számítógépről írtam, nem a fényképezőgépről:-)))
Iszonyú lassú:((( Talán hamarosan veszünk egy újat, meg szolgáltatót is váltunk a netnél. Bízom benne, hogy onnantól szárnyalni fogunk: Én és a számítógépem:-)))

T REKA írta...

EN MEG A 4 EVSZAKOT IS EL TUDNAM KEPZELNI--FANTASZTIKUSAK!!!

Edige írta...

Bámulatosan Colette-esek... :-)))

Marcsi írta...

Örülök, hogy megint gyönyörködhetek
a munkáidban.Nagyon tetszik a szegélyhez használt pelenkaöltés, bár nem tudom eldönteni, hogy kézzel vagy géppel készült?

Nagyváradi Csilla írta...

Nekem mind tetszik! :) Még a barnás is , pedig amúgy nem rajongok ezért a színért!

Kékmadár írta...

A zöldes-barnás nekem kicsit sápadt, de a másik három nagyon tetszik. A számítógépet illetően, nem biztos, hogy ki kell dobni, lehet, hogy 20-30ezer forintból, ha felturbózzátok még néhány mega/giga bájttal,jelentősen lehet növelni a teljesítményét.

F.Gina írta...

No, itt tetszett beletenni azt a bizonyos bogarat :)) Fák, levelek, őszi motívumok stb. Van egy klassz ötletem cipzáras külső zsebre is, remélem jövő hétre elkészül. És várom ám, hogy hová osztottál be a barátság takaróban :))

Rendszeres olvasók

Számláló