2009. szeptember 3., csütörtök

Levezetésképpen...

...naná, hogy varrtam egy táskát. Szerintem azt is ki fogod találni, hogy mikor vetettem a tervét papírra. Ahaaaa, még sosem írtam róla, hogy nagyon sokat rajzolgatok, mielőtt belekezdek valamibe. A lakás minden pontján fecnik sorakoznak. Ha van egy lyukas félórám, már azon veszem észre magam, hogy megint firkálok. A hullámzó vonalak kilevelesednek, a körökből virágok lesznek, a csíkokból lépcsők nőnek ki és természetesen a tulipán is nyílik nálam egész évben - persze csak a papíron.
Egy picit elkanyarodtam. Már nagyon varrhatnékom volt, és azt is tudtam mit szeretnék. Időm is volt rá bőven, mégis elszúrtam rajta mindent, amit csak lehet. Így aztán lett nekem is egy őszi táskám, mert ezt így áruba bocsájtani nem merném. Pici, apró esztétikai hibái vannak ( pl. a minta nem középen van, hanem elcsúszott oldalra), bár az is lehet, hogy ezt rajtam kívül senki nem venné észre:((( A táska szája tekeredik, de nem bírom megfejteni, hogy miért? Még sosem fordult elő velem ilyesmi! Gyorsan gyártottam egy ideológiát magamnak, hogy ez a táska az enyém szeretne lenni, ezért bakiztam rajta annyit. Akkor most megyek és felavatom. Egy csomó elintézendő dolgom maradt el a héten, bepótolom. Majd beszámolok róla, hogy hányan csapták össze a tenyerüket:
" - Hogy neked, micsoda csálé táskád van, hogy tudtál ilyet megvenni!!?? " :-)))))))


11 megjegyzés:

Dora írta...

Megnevettettél ezzel az utolsó mondattal :))))))

Barbi írta...

Általában, ha az ember lánya nem mondja, a másiknak fel sem tűnnek a hibák! Én így sem látom! Szerintem csodás darab ez is! :D

Olyan szép a fotóalbum oldalt a blokkokkal! :D

Edina írta...

Én sem látom a táskád "hibáit". Megint fantasztikusat alkottál! :))

KisMesterek írta...

Engem ezzel a "nem sikerült úgy a táska" szöveggel nem lehet megvezetni ám! Szerintem egyszerűen nem tudtál ellenállni a saját alkotásodnak. Nem csodálom!

Abile írta...

Szerintem ez a táska nem csálé, hanem egyszeri és megismételhetetlen! :o)) A tenyerüket biztosan sokan csapják majd össze a láttán, de nem hinném, hogy az általad említett mondattal összefűzve! :o))

Dóri írta...

Szerintem rólad senki nem feltételezné, hogy veszel táskát. :) És így legalább nem jársz úgy, mint a cipész a cipőjével. :)

Edige írta...

Azt én is elhiszem, hogy összecsapják a kezüket, de egészen biztosan nem ezt mondják... hanem...
Áruld el, hogy milyen reakciókat hallottál, mert kíváncsi lettem rá!

Bea írta...

Én csak annyit tudok mondani, hogy szuperjó a táska. A hibák közelről sem látszanak (csak, amikor mutattad, vettem észre:))!!

Silerika írta...

Szerintem egyenesen klassz!! Biztosan annyira megszeretted, hogy nem adnád oda úgysem másnak, ezzel az indokkal! :))

T REKA írta...

HAT EN SZIVESEN ELFOGADNAM !!! CSODALATOS!!!

Colette írta...

Valóban ennyire önző lennék??? Sajna én látom, de ez tényleg csálé, de nekem tökéletesen megfelel, hisz magam sem vagyok egy tökély, hmmm "ly"-nal írják???

Rendszeres olvasók

Számláló