2008. november 19., szerda

Képeslapok

Pár hete már mutattam ezt az "angyalok tánca" képeslapot, aztán valahogy mindenre nekem se jut időm, mert nem készült belőle háromnál több. Ma viszont jött hozzám valaki egy kéréssel, hogy holnapra legyen meg két tucat lap. Meglett, de nem angyalos:(((
Ígértem a megrendelőmnek, ha egy kicsit több időt kapok, akkor a következő tucat már angyalos lesz. Nem maradt más, mint a jól begyakorolt geometrikus kereteimet rajzolgattam.

Ti milyen képeslapokat szoktatok kreálni??? Van még egy technika, tiszta papír ( semmi textíl ), ha lesz egy lélegzetvételnyi időm, akkor leírással együtt megmutatom majd.







17 megjegyzés:

Ibcsy írta...

Ó, de szépek!

Katbo-Réka írta...

gyönyörűek lettek!

babobead írta...

Hogy fokozzam az előző 2 bejegyzést?! Eszméletlen szépek!

Barbi írta...

Fantasztikusak!!!! Én papír-patchwork lapokat szoktam készíteni és vegyes technikájút (szalag, papírok, zsinórok...). Sajnos többet küldök, mint kapok. Vagyis nem sajnos, mert szívesen küldöm, viszont szomorú, hogy a legtöbb ismerős letud egy sms-sel.

Abile írta...

Csudaszépek! :o) Az arany részek festve vannak az anyagra?

FKriszti írta...

Csodaszépek!!!
Régebben én is készítettem patchwork -papír kombinációval képeslapokat,de sajnos leszoktam róla.Most talán megjön a kedvem...Csak idő is kellene hozzá!

Edige írta...

Gyönyörűek lettek így is!!! Én eddig nem készítettem képeslapot, de most már egyre nagyobb kedvet érzek hozzá.

F.Gina írta...

Gyönyörűek ! A vastag arany keretet mivel rajzolod ?
Én három részre szoktam hajtani, és a középső harmadba szoktam sniccerrel harangot, fenyőt, stb-t vágni, alá karácsonyi anyagot ragasztok, és a színén arannyal megrajzolom. Csak én nem tudok olyan szépen rajzolni, mint te !

panyizsuzsi írta...

De szépek! Ez az utolsó kép különösen elvarázsol!

panyizsuzsi írta...

De szépek! Ez az utolsó kép különösen elvarázsol!

Monika írta...

csodaszépek!!!!!!!!!

Monika írta...

Nem olvastam előbb el a többiek bejegyzését,most látom,hogy majdnem mindenki ugyanazt a jelzőt használta.:)

Colette írta...

Mit is írhatnék ennyi dícsérő szóra, köszönöm . Ötleteket szórok és végtelen örülök, hogy tetszik, de azért teszem, hogy ti is munkába lendüljetek. Azt hiszem a dícséreteknél csak az töltene el nagyobb örömmel, ha valakitől olyan kommentet kapnék, hogy nézzek be hozzá, mert csudi lapokat kreállt.
A technikáról nem írtam egy szót sem, mert úgy gondoltam ennél egyszerűbb semmi nem lehet. Kétoldalas vetex a képekhez, utána vasalóval anyagon keresztül a kartonra, s egy vonalzó és aranytoll segítségével ami jön alapon rajzolás a képek köré( körsablon sem árt néha).

zazálea írta...

Nekem is van egy saját, jól bejáratott mintám, majd a hétvégén megmutatom... Ezek meg (szokás szerint) gyönyörűek!:)

Princi írta...

Csak ámulok minden műveden, ha nem is írok mindig megjegyzést! Nagyon termékeny vagy, irígykedem hogy jut rá sok időd! Az idő a legnagyobb kincs a tehetség mellett.

Lilang írta...

Csodaszépek!!!!!

enigma írta...

én írisz-technikás képeslapot szoktam karácsonyra készíteni...papírcsíkokat kell meghatározott sorrendben ragasztani...hét végén igyekszem a blogomban megmutatni....tieid - angyalkás vagy sem- nagyon szép, finom darabok :)

Rendszeres olvasók

Számláló