2008. november 16., vasárnap

Együtt alkotunk

Ebéd után ,-míg Misi ( a legkisebb) aludt - bevonultunk a műhelybe alkotni. Bálint színes filcekből folytatta a már előzőleg kipróbált formákat, csak itt a vasalást megspórolta.
Igazán vidám, gyerekes dolgok születtek a keze alatt. A körök szabásával kicsit szenvedett, de aztán adtam neki egy körsablont, s előrajzolva már jobban boldogult.


Ezekbe a háromszögekbe nagyon belebolondult, két színösszeállításban is felfűzte.



Marci fiam sem tétlenkedett, neki még az anyagokat nekem kellett felvágni, mert őt még nem engedem a körkéssel bánni. A vasalást, a gombozást már ő készítette, és a végén a csillag is az ő javaslata volt, valószínű beleunt a fenyőfákba. A rögzítés kitalálásában segédkeztem, mert egy kicsit sok gombot szeretett volna felvarrni rá, s javasoltam, hogy fagolyót is használjunk.




Mikor nem igényelték a segítségemet, egy blúz utolsó simításait végeztem. Hímeztem rá egy -két "colettes" virágot, meg a gombozás volt hátra. Kivasaltam a végén, mert délután jöttek érte.
Kedves szomszédasszonyom anyukájának készült, aki nagy örömmel ment el benne.


A MESKA karbantartás miatt átmenetileg szünetel, várhatóan kedd reggel fog újraindulni.
Akkor fogjuk Pepita boltjába az új anyagcsomagokat feltölteni. Remélem találtok benne kedvetekre valót. Köszönjük mindenkinek, aki benézett hozzá! Már a látogatók számának is nagyon örült...

5 megjegyzés:

zazálea írta...

szédületes.........

Endy írta...

Milyen kreatìv fiaid vannak! Nagyon otletesek ezek az anyagcsomagok!

idi írta...

várom a keddet,remélem sikerül vásárolnom.

Edige írta...

Nem csoda, hogy ilyen kreatívak a fiúk. Valószínű, hogy az anyukájuktól örökölték...

Barbi írta...

Ó! Már tegnap is próbáltam rendelni Bálinttól! Akkor kedden próbálom újra! Szépek lettek a filces variációk is! És a blúzod!!!!!

Rendszeres olvasók

Számláló