2009. augusztus 31., hétfő

Frissítés 19.30-kor:-)))

Mint látjátok 11 híján 50 db. Az a tizenegy pedig csak kilenc, mert két ígéretet olvastam a mailek és az üzenetek között. Már csak holnap fekszem le, az biztos:-))) Nagyon kíváncsi vagyok!!!

7 megjegyzés:

dixike12 írta...

Csináljak még egyet? Holnap még elkészülhet, vagy csak egynek egyet lehet??Ha ötvenre tervezted, jó lenne ha összejönne.

zazálea írta...

Áh, én ma sem voltam itthon, reggel talán még neki tudok ugrani, mielőtt megint útnak indulok. :o((((

Szept. 1. a határidő, nem? Akkor az még talán belefér. Ha nem, akkor hajítsd ki.
Csak fel tudjak kelni időben, a rohanás előtt!
Rémesen szégyellem magam, persze, nem kell mondanom.

Kata írta...

Sajnos a hétvégén nem tudtam elkészíteni az ígért blokkot. Papíron már megvan, de varrni még nem volt időm. A szeptember 1. határidő sajnos nem megy. Kapok egy kis haladékot?????

Aranyalma írta...

Colette! Többnapos küzdelem után úgy gondolta egy kis időre a gépem, hogy működőképes, de most mégsem úgy néz ki, ismét csúnyán varr. Megvarrtam egy blokkot ugyan, kicsit keservesen, de még hátlapoznom kell. Ma már nem megy a befejezés, de holnap, ha minden jól megy, elküldöm mailben, ill. mutatom a blogomon. Meglesz az az 50! :)

lomaquilt írta...

Most sikerült elküldeni, mert most tudtam beszkennelni.

Colette írta...

Kedves lányok, most így éjfél előtt egy percel jelentem, hogy azért ez nem lóverseny ám !!! Természetesen a holnap és az azután csatlakozókat is szívesen látjuk, barátságukat elfogadjuk:-))) Egy blogostól több blokkot is szívesen látunk, vagy ha időközben valaki újat készít, cserére is van lehetőség egészen addig, míg őhozzá nem ér a varrnivaló!
A hangulat fokozására volt jó, ez az éjféli határidő, bevallom, még életemben ennyi mailt nem kaptam egyetlen éjszaka leforgása alatt.
Az időpontot lassan én is beláttam, hogy nem volt szerencsés az első iskolanap előtti estére tenni, de most már ez van:-)))
Mindenkit ölelek, holnap összefoglaló, de azt hiszem meg van az 50 bőven:-)))

zazálea írta...

Köszönöm!

Rendszeres olvasók

Számláló