2009. május 15., péntek

Zsákbamacska

Egy izgalmas "malaclopó" rendelésem volt a minap. Extra sürgősen kellett egy táska. Hirtelen azt sem tudtam, hogyan kell ilyenkor eljárni a MESKA-n, mert még nem volt ilyen esetem.
A kedves vevő végtelenül megbízott bennem, de el kellett neki indítani az utalást, hogy a táska a  küldéssel együtt odaérkezzen a kívánt időpontra. Így aztán egy fiktív terméket kínáltam neki  megvételre, magyarul ZSÁKBAMACSKÁT árultam. Szerencsére már realizálódott azóta a bugyor, sőt már postára is adtam, reményeim szerint megérkezik:)))

Volt egy " Csillagszemű" elnevezésű darab pár héttel ezelőtt. Az lett átdolgozva, átgondolva, kicsit szinesítve, stb.... Ezek a nemez golyók, megint a kezem alá gurultak:))) A nap nem sütött ( az eset ugyanis tegnapi), de a táska annál inkább napsütötte lett! Biztosra akartam menni, azért választottam ennek a táskának az átdolgozását, mert az utóbbi időben készültek közül ez az egyik kedvencem. Igazából a " Csillagszemű" volt az első malaclopó, amit készítettem, és talán nem volt egy óránál többet a MESKA polcon, rögtön beleszeretett egy kedves vevőm. Ami számomra a legsajnálatosabb, hogy ez az eperpiros vászon elfogyott, ez lett az utolsó táska belőle. Természetesen évekkel ezelőtt vettem, és nem gondoltam volna, hogy egyszer sírni fogok utána.



6 megjegyzés:

Lonci (Győr) írta...

Biztos nagyon fog örülni ennek a táskának

Barbi írta...

Tényleg csodás! El is hiszem, hogy hamar elkel! :)))

csutkailda írta...

Én is sírok utána. Ugye tudod?

Jutus írta...

Nem csoda hogy ilyen gyorsan elkelnek a táskáid,nagyon szépek ,mutatósak!

Nagyváradi Csilla írta...

Gyönyörű lett!

Mili írta...

Ez csodás! iLyen zsákbamacska nekem is jöhetne bármikor! :)))

Rendszeres olvasók

Számláló