2009. május 26., kedd

Én is kaphatnék egy nap haladékot?!

  Adtam nektek egy kis időt, és fantasztikus szárnyra kaptatok.... Most viszont én kérek tőletek egy 24 órát, hogy utolérjem magam:((( Ma este odáig jutottam, hogy remélhetőleg mindenkinél jártam és megcsodáltam az alkotásokat. Aztán jött a számomra nehezebb része, összeszedni a fotókat. Rengeteget bénázok még mindig, amikor nem rutin feladat van a számítógépen, de nem panasznak szánom. Tudom, hogy csak így tudom megtanulni, a saját káromon!!!
Így aztán az időm elment, egy kollázst tudtam összehozni, abból is Aranyalma fotója kimaradt, ezért az elkülönítés:(((
Köszönöm mindenkinek aki velünk játszott: Szarvasmici, Abile, Lidércke, Zsupszi, Fércművek, Bruercsi, Nagycsili, Barbi, Aranyalma, Dia, Viki, Ukati, Endy részvételét.... most szóljon, ha valaki kimaradt!!! Mivel szerintem már éjfélt ütött az óra, azt kell írjam, hogy még ma megtörténik a sorsolás, de most már megvárom, hogy jelentkezzenek azok is, akiket kihagytam a felsorolásból:(((




A sorsolás után pedig élménybeszámoló következik az I. Textiles Alkotónapról!!!
Posted by Picasa

8 megjegyzés:

bruercsi írta...

Várom az élménybeszámolódat, Méhikénél már olvastam, hogy jól sikerült, de a részletekben rejlik a lényeg, igaz?! :))

Barbi írta...

Nagyon jó volt a játék! Örülök, hogy belevágtam (ebbe is és a tunikába is)! Még lett volna kiszabva más is, de egyszerűen nem volt időm befejezni. :)) Nagyon szép a tabló, jó ránézni, hogy ezek az anyagok nem a szemetesbe kerültek, hanem hasznosultak! :)))
Várom az élménybeszámolódat is!

Bea írta...

Ügyesek vagytok!
Nekem sajnos most nem volt ilyen átszabásra ítélt darabom- tőlem elviszik a ruhákat a lányaim úgy, ahogy vannak. :P

Fércművek írta...

Szia Colette!

Most hogy belegondolok a gombos táska is újrahasznosított, de én az ingujj nyuszit szántam nevezésre. :)) Az lett a kisfiam kinőtt, szeretett ingecskéjéből, de nekem így is jó. :))

Abile írta...

Természetesen kapsz tőlünk haladékot :o)) Nagyon jó így együtt látni ezt a sok szép dolgot!

Cila Zzy írta...

Nagyon szuper dolgok születtek! Colette! Ugye máskor is hirdetsz ilyen játékot? Akkor én is benevezek :-)

Zelnice írta...

képzeld, nekem tegnap támadt csak ötletem, ahogy pakolásztam a szekrényben, úgyhogy erről már lemaradok. de majd az enyémre felrakom, ha kész lesz.

Colette írta...

Köszi lányok,

Ducika Ducila, nálam időnként mindig van egy "dolgozós" játék, mivel a véremben van, hogy másokat mozgassak, de még mindig jobb, ha ebben a formában teszem:)))

Violini,várjuk az eredményt!!!

Szarvasmici, én is "puffogok", hogy nem voltál itt, de majd a legközelebbire... Lehet, hogy júniusra hirdetünk mégegyet, aztán nyárra már nem. Ősztől viszont rendszeressé szeretném tenni az összejöveteleket.

Rendszeres olvasók

Számláló