...amíg sorsolunk:-)
... egy RECEPTET szeretnék veletek megosztani.
Anita mindig sütivel érkezett a Textiles Alkotónapokra, nagyon finom sütivel...
Tőle kaptam ezt a receptet.
Tegnap harmadszorra készítettem el, és végre fotózható minőségűre sikerült:-)
... egy RECEPTET szeretnék veletek megosztani.
Anita mindig sütivel érkezett a Textiles Alkotónapokra, nagyon finom sütivel...
Tőle kaptam ezt a receptet.
Tegnap harmadszorra készítettem el, és végre fotózható minőségűre sikerült:-)
Talán egy gyakorló háziasszonynak a hozzávalók is elégségesek.
Ha mégse, akkor a tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd kétfelé osztjuk.
Az egyiket tepsi méretűre ( 25x35 cm) kinyújtjuk, a másikból lesznek a tetejére a rácsok.
A tölteléknél a túrót összekeverjük a három tojássárgájával, citromhéjjal, stb.
A fehérjét pedig felverjük a cukorral.
A kettőt egyesítve a kapott masszát a tésztára kenjük.
Ezután jöhetnek a rácsok, és már mehet is a sütőbe.
Ízlés szerint a krém alatt barack- v. meggylekvárral is megkenhetjük a tésztát.
Volt egy kis pikáns házi meggylekvárom, azzal próbáltam ki.
Tetszett a családnak ez az ízkombináció:-)
Próbáljátok ki Ti is!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése